ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Εξεταστική Ακαδημαϊκού Έτους 2020-21 Χειμερινού Εξαμήνου με εξ αποστάσεως μεθόδους

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 3735/Ζ1/18.1.2021 (Α’ 115) Υπουργική Απόφαση, η εξεταστική του ακαδημαϊκού έτους 2020-21 κατά την περίοδο του χειμερινού εξαμήνου θα διενεργηθεί με εξ αποστάσεως μεθόδους, υπό την προϋπόθεση ότι εξασφαλίζεται το αδιάβλητο και η αξιοπιστία διενέργειας της εξέτασης .
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί η δήλωση  συμμετοχής των φοιτητών στις εξετάσεις χειμερινού εξαμήνου με τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και αποδοχής της διαχείρισης προσωπικών δεδομένων στη διεύθυνση  https://gdpr-form.uop.gr/

Περίοδος υποβολής δηλώσεων από Τετάρτη  20-01-2021 έως και Παρασκευή 29-01-2021.

Η δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική.

Ειδικότερα:

 1. Οι φοιτητές/φοιτήτριες που έχουν συμπληρώσει την ηλεκτρονική δήλωση σε προηγούμενη εξεταστική περίοδο, στη νέα δήλωση εμφανίζεται η φωτογραφία του εγγράφου ταυτοποίησης (πάσο) που ανάρτησαν, την οποία μπορούν να διατηρήσουν ή να αντικαταστήσουν. Οι πρωτοετείς φοιτητές/φοιτήτριες πρέπει να αναρτήσουν μία ευκρινή φωτογραφία του πάσο τους ή άλλου εγγράφου ταυοποίησης, π.χ. αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης.
  2. Εμφανίζονται προς δήλωση τα οφειλόμενα μαθήματα, τα οποία δηλώσαν οι φοιτητές στη δήλωση του χειμερινού εξαμήνου
  3. Οι διδάσκοντες έχουν πρόσβαση για τη λήψη του καταλόγου φοιτητών στα μαθήματα που θα εξετάσουν.
  4.Οδηγίες συμπλήρωσης της δήλωσης συμμετοχής στην εξ αποστάσεως εξέταση μπορείτε να αναζητήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
  https://di.uop.gr/odigies-symplirosis-tis-dilosis-symmetoxis-stin-eks-apostaseos-eksetasi
  5. Περισσότερες οδηγίες για τη διαδικασία των εξετάσεων χειμερινού  εξαμήνου με τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχουν αναρτηθεί στη σελίδα https://di.uop.gr/diktyo-yp/eksetaseis-apo-apostasi.