ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δελτίο τύπου της εκδήλωσης υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης πραγματοποίησε στο Κεντρικό Αμφιθέατρο των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον Αντικάλαμο Καλαμάτας εκδήλωση για το καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών τη Δευτέρα 31/10/2022.

Τους πρωτοετείς φοιτητές καλωσόρισαν με ομιλίες τους ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης, ο Πρόεδρος του Τμήματος και ο Δήμαρχος Καλαμάτας. Παράλληλα απηύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι από το Εμπορικό Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το 11 ΠΤ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, η επικεφαλής εκπαίδευσης του ΣΟΕΛ και η επικεφαλής ακαδημαϊκών σχέσεων του διεθνούς οργανισμού ACCA.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης η επικεφαλής ακαδημαϊκών σχέσεων Αμερικής και Ευρώπης του διεθνούς οργανισμού ACCA, κα Jelena Green απένειμε στον Πρόεδρο του Τμήματος τη βεβαίωση πιστοποίησης του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών από τον οργανισμό ACCA.

Στη συνέχεια ακολούθησε ενημερωτική εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που αποκτούν οι φοιτητές του Τμήματος με την πιστοποίηση του προγράμματος σπουδών και την ένταξη του τμήματος στο πρόγραμμα ACCA Accelerate.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab