ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ημέρα Καριέρας 06/11/2024 – Σεμινάριο σύνταξης βιογραφικού σημειώματος

Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες,
Την Τετάρτη 06/11/2024 πρόκειται να διεξαχθεί Ημέρα Καριέρας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, σε συνεργασία με τον οργανισμό ACCA, τον ΣΟΕΛ και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, στην Πάτρα, με την παρουσία πολλών πολυεθνικών/εθνικών εταιρειών. Για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων φοιτητών/τριών θα μισθωθεί τουριστικό λεωφορείο 60 θέσεων με κάλυψη των εξόδων από το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου μέσω email (v.giannopoulos@go.uop.gr) ή με τα μέλη του Φοιτητικού Συλλόγου που υποστηρίζει την εκδήλωση.
Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα κοινοποιηθεί ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στον οργανισμό ACCA, προκειμένου να χορηγηθούν και βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/τριες που επιθυμούν να μετακινηθούν στην Πάτρα με το λεωφορείο, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμαhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_HuYwMcGd2lIF9ICfYX0N32UtfuVN8GBwo4BQTfrJdc18pQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0
Παράλληλα, για την καλύτερη προετοιμασία των φοιτητών του Τμήματος, σας ενημερώνω ότι θα διεξαχθούν σεμινάρια σύνταξης βιογραφικού σημειώματος κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες:
– Δευτέρα 21/10/2024, ώρα 18:00-19:00, Εργαστήριο: Ε153
– Τρίτη 29/10/2024, ώρα 12:00-13:00, Εργαστήριο: Ε153
Δηλώσεις συμμετοχής για το λεωφορείο μπορούν να υποβάλλονται και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των σεμιναρίων.
Ως προς την κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων (60 άτομα) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ο επιστημονικός υπεύθυνος της συνεργασίας με το ACCA
Γιαννόπουλος Βασίλειος
Επίκουρος Καθηγητής Λογιστικής