ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ευκαιρίες εργασίας στην εταιρεία Imerys

Ο Όμιλος Imerys, με έδρα το Παρίσι, είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής βιομηχανικών ορυκτών στον κόσμο με σημαντική παρουσία σε πάνω από 50 χώρες σε 5 ηπείρους,  προσφέροντας απασχόληση σε περισσότερους από 17.800 εργαζομένους.

Ως παραγωγός και προμηθευτής ορυκτών πρώτων υλών με ηγετική θέση παγκοσμίως, παρέχει στην μεταποιητική βιομηχανία, λειτουργικές λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας σε μεγάλο εύρος εφαρμογών και τομέων, ξεκινώντας από την βαριά βιομηχανία ατσαλιού και σιδήρου, την αυτοκινητοβιομηχανία, την κατασκευή, έως και την βιομηχανία παραγωγής καταναλωτικών αγαθών οπως καλλυντικά, φάρμακα και τρόφιμα.

Η Imerys στην Ελλάδα κατεργάζεται τεσσάρων ειδών βιομηχανικά ορυκτά και μεταλλεύματα (μπεντονίτη, περλίτη, ανθρακικό ασβέστιο, βωξίτη), διαθέτει 21 επιφανειακά και υπόγεια μεταλλεία-ορυχεία, έξι εγκαταστάσεις κατεργασίας, συνεργάζεται με έξι λιμάνια φόρτωσης και εξάγει το  80% των προϊόντων της επενδύοντας κάθε χρόνο μεγάλο μέρος από τα κέρδη της.

Παράλληλα το 2019,  ο όμιλος Imerys αποφάσισε να αναδιοργανωσει τις χρηματοοικονομικές της υπηρεσίες δημιουργώντας στην Ελλάδα το πρώτο Shared Service Center (SSC), με στόχο την παροχή λογιστικών υπηρεσιών σε πολλαπλά νομικά πρόσωπα του ομίλου, σε 14 ευρωπαϊκές χώρες. Το SSC αποτελεί μια σημαντική διαρθρωτική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του ομίλου και υποστηρίζει τις «back-office» λογιστικές διαδικασίες: Γενική Λογιστική (Γενική Λογιστική), πληρωτέοι λογαριασμοί και λογαριασμοί εισπρακτεων σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου Imerys στην Ευρώπη.

Γιατί να επιλέξεις την Imerys ;

Δραστηριοποιούμαστε σε ένα τεράστιο φάσμα αγορών, τοποθεσιών και λειτουργιών, συνδυάζοντας προκλήσεις στις επιχειρήσεις, τα ορυκτά και την τεχνολογία. Έχουμε ευκαιρίες εργασίας σε 230 τοποθεσίες σε περισσότερες από 50 χώρες.

Θέτοντας ως προτεραιότητα τον άνθρωπο, προσφέρουμε ένα υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον που προωθεί την διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση όπου ο καθένας μπορεί να συνειδητοποιήσει και να αναπτύξει τα αληθινά του ταλέντα.

Με ενεργή παρουσία λοιπόν σε όλο τον κόσμο, η διαφορετικότητα των ανθρώπων της Imerys αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματά της. Στόχος μας είναι αγκαλιάσουμε αυτήν τη διαφορετικότητα και να διευκολύνουμε την ένταξη σε όλες τις διαστάσεις της, προκειμένου να αποτελούμε έναν ελκυστικό Όμιλο για ένα ποικιλόμορφο εργατικό δυναμικό, να προάγουμε ένα περιβάλλον καινοτομίας και δημιουργικότητας, να συνδράμουμε στην ενίσχυση της λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων και, με τον τρόπο αυτό, να προωθήσουμε μια φιλοσοφία υψηλής αποδοτικότητας.

Στην Imerys σεβόμαστε τον κόσμο μέσα στον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Υπηρετούμε με αφοσίωση τον ρόλο μας στην κοινωνία, προκειμένου να εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι σε χώρες και κοινότητες με τις οποίες έχουμε επιχειρηματικές σχέσεις, καθώς και να ενεργούμε ως υπεύθυνοι φροντιστές του περιβάλλοντος. Στόχος μας είναι να ενώσουμε όλους κάτω από έναν κοινό στόχο: να μπορούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις διαδικασίες μας, τις σχέσεις μας με τους άλλους αλλά και εμάς τους ίδιους, προκειμένου να ενεργούμε ως μια δύναμη θετικών αλλαγών και να συνεισφέρουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη μέσω του SustainAgility, προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Imerys στα παρακάτω links:

Corporate Page: https://www.imerys.com/

LinkedIn Page: https://www.linkedin.com/company/imerys/mycompany/verification/

Facebook Page: https://www.facebook.com/imerysgroup