ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ανοιχτές θέσεις εργασίας για απόφοιτους στην OTS

H ΟΤS αναζητά ενθουσιώδεις νέους και νέες με πτυχίο σε Οικονομικό/Διοικητικό αντικείμενο ή με πτυχίο στην Πληροφορική για να ενταχθούν στις ομάδες μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Κοζάνη.

Η OTS, είναι μια ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα του software development. Με 30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, έχει υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μερικά από τα πιο σημαντικά Εθνικά Έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Η OTS αξιοποιώντας την 30χρονη εμπειρία της και επενδύοντας συνεχώς στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, έχει αναδειχθεί ως μια αξιόπιστη εταιρεία με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που παράλληλα διαθέτει την φρεσκάδα και την καινοτομία μιας start-up, λανσάροντας συνεχώς νέα προϊόντα state-of-the-art, ξεπερνώντας συνεχώς τις προσδοκίες των πελατών της.

Στην OTS αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία

Σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα

Θέτουμε υψηλούς στόχους

Μαθαίνουμε διαρκώς

Εκπαιδευόμαστε, μελετάμε, γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα

Είμαστε ευέλικτοι

Καινοτομούμε

Μα πάνω απ’ όλα επιδιώκουμε να ενθουσιάζουμε τους πελάτες μας, να δημιουργούμε θετικές εμπειρίες και να ξεπερνούμε τις προσδοκίες τους.

Η OTS αναζητά Σύμβουλο Υποστήριξης Πελατών,Software Developer και Human Resources Generalist.

Αναζητούμε ενθουσιώδεις νέους/νέες, με πάθος για την Τεχνολογία και τις λύσεις που αυτή προσφέρει, για να ενταχθούν στις ομάδες μας στη Θεσσαλονίκη, στα Τρίκαλα, στην Κοζάνη, την Ξάνθη και σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας! Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, αλλά εκτιμούμε ιδιαίτερα το θετικό πνεύμα, την αυτενέργεια και αυτο-παρακίνηση, την ανάληψη πρωτοβουλιών, την επιθυμία για συνεχή μάθηση και ομαδική εργασία.

Με την ένταξή σου στην ομάδα της OTS, θα έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με περισσότερους από 200 επαγγελματίες στον κλάδο της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου προγραμματιστών, εξειδικευμένων συμβούλων και πωλητών.

Θα εργαστείς με ένα μεγάλο εύρος τεχνολογιών και εργαλείων και θα συνεισφέρεις στην υλοποίηση έργων με σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Τι προσφέρουμε;

Σύγχρονο, Δημιουργικό και Ανοιχτό περιβάλλον εργασίας
Συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες
Προκλητική εργασία σε μεγάλα έργα με εθνικό αντίκτυπο
Συμμετοχή σε πρόγραμμα πρόσθετης Ιατροφαρμακευτικής Κάλυψης
Συμμετοχή σε ομαδικό πρόγραμμα πρόσθετης Συνταξιοδότησης
Εταιρικές παροχές (εταιρικός αριθμός κινητού, ετήσιο εκπαιδευτικό επίδομα, ομαδικές δραστηριότητες κ.α.)

Έχεις πτυχίο σε Οικονομικό/Διοικητικό αντικείμενο και θέλεις να εργαστείς ως Σύμβουλος Υποστήριξης Πελατών;
Δες τη θέση εργασίας εδώ

Έχεις πτυχίο ΑΕΙ και θέλεις να εργαστείς ως Human Resources Generalist;
Δες τη θέση εργασίας εδώ

Έχεις πτυχίο στην Πληροφορική και θέλεις να εργαστείς ως Software Developer;
Δες τη θέση εργασίας εδώ
Όσοι/όσες φοιτητές/τριες ενδιαφέρονται να εκπονήσουν την Πρακτική τους Άσκηση στην ομάδα της OTS, μπορούν να κάνουν την αίτησή τους στην αντίστοιχη θέση, σημειώνοντας πως ενδιαφέρονται για Πρακτική Άσκηση.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, προηγούμενα έργα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.ots.gr