-
Χριστίνα Αποστολοπούλου με θέμα « Η απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών υπό το πρίσμα του Δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις κρατικές ενισχύσεις».
-
Νικόλαος Σαχλάς με θέμα: Accounting Treatment, initial Classification Of Financial Assets Under IFRS 9, and significant contribution to the objectivity of Financial Statements. Evaluation of Business Models (Fvtoci-Fvtp&Amp; L-Amortized Cost) introduced with IFRS 9, the Expected Credit Losses Model (Ecl Model), and the impact of Classification decision on financial statements of Greek Listed companies. (Σε αναστολή φοίτησης)
-
Ευσταθία Χειλά με θέμα : «Μελέτη ποιοτικών και ποσοτικών Δεικτών των Ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων: Σύνδεση εταιρικών οικονομικών δεικτών με βέλτιστη λήψη αποφάσεων και αποτελεσματική Διακυβέρνηση». (Σε αναστολή φοίτησης)
-
Δημήτριος Νικολακόπουλος με θέμα: «Ακρίβεια μοντέλων πρόβλεψης Χρεοκοπίας βάσει του μεγέθους της επιχείρησης». (Σε αναστολή φοίτησης)
-
Παναγιώτης Ρεμούνδος με θέμα: «Managerial preferences and firm performance in the financial industry».
-
Αχιλλέας Λαζάρου με θέμα: «Franchisor-Franchisee co-value creation for the end consumer through brand supportive behavior and moderated bottom-up innovation».
-
Δημήτριος Μούτσιος με θέμα : «Η χρήση μακροοικονομικών μεταβλητών επιλεγμένων Χρηματαγορών, για την δημιουργία βέλτιστων βραχυχρόνιων υποδειγμάτων προβλεπτικής ικανότητας χρεογράφων, μελετώντας παράλληλα την Ελληνική Κεφαλαιαγορά ».
-
Αντώνιος Λυμπερόπουλος με θέμα: «Η συμμόρφωση των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο εταιρειών με το νέο νομοθετικό πλαίσιο εταιρικής διακυβέρνησης και οι επιπτώσεις στην αποτελεσματικότητα του εσωτερικού ελέγχου».
-
Παναγιώτα - Μαρία Γκόνη Ρήγα με θέμα: «Το καθεστώς προστασίας των ξένων επενδύσεων υπό το φως των διεθνών συμφωνιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
-
Φίλιππος Δελής με θέμα: «Αποτίμηση της ποιότητας των εκπαιδευτικών υπηρεσιών των Δ. ΙΕΚ με την μέθοδο 6σ».
-
Μαρία Βλαχάκου με θέμα: «Η σχέση των χρηματοοικονομικών χαρακτηριστικών και η επίδραση της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας του Covid-19 στη φορολογική συμμόρφωση των επιχειρήσεων στην Ελλάδα».
-
Αντώνιος Καργαδούρης με θέμα: «Συμβολή Στις Παραμετρικές και μη Παραμετρικές μεθόδους μέτρησης απόδοσης με εφαρμογή σε δεδομένα υγείας».
-
Αδάμ Ασημακόπουλος με θέμα: «Η εκπαίδευση και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων του προσωπικού ΜμΕ στην Ελλάδα ως παράγοντας ανάπτυξης, προόδου και καινοτομίας. Προοπτικές και εμπόδια».
-
Ελευθέριος Δημητρακόπουλος με θέμα: «Η επιβάρυνση των οικογενειακών φροντιστών ατόμων με άνοια και άλλων συναφών διαταραχών».
-
Κλεάνθη Κουτραφούρη με θέμα: «Οι διαστάσεις της Υγείας των Ελλήνων 15 ετών και άνω σε σχέση με τους δημογραφικούς και κοινωνικοοικονομικούς παράγοντες κατά τα έτη 2009 έως 2019».
-
Σιάνα-Μαράα Ντέρη με θέμα: «Λογιστική συνάφεια χρηματιστηριακών τιμών».
-
Λεωνίδας Καρακίδης με θέμα: «Συγκριτική Ανάλυση της Ευρωπαϊκής Αγοράς Online Gaming με Στόχο τη Συγκέντρωση των βέλτιστων πρακτικών ρύθμισης και εποπτείας της αγοράς, την δημιουργία πρότυπων για τη ρύθμιση του κλάδου και την διατύπωση πρότασης για την δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Εποπτικής Αρχής».
-
Νικολέττα Τριάντη με θέμα: «Μελετώντας τη Διακυβέρνηση του Ασφαλιστικού Συστήματος στην Ελλάδα, στο πλαίσιο εφαρμογής των Κανόνων και Στόχων της Ευρωπαϊκής Εσωτερικής Αγοράς και ιδίως την εποπτεία της Ενιαίας Ασφαλιστικής Αγοράς».
-
Ιωάννης Νικολαΐδης με θέμα: «Στατιστικοί μέθοδοι εκτίμησης παραμέτρων και Δεικτών σε επίπεδο μικρής περιοχής».
-
Νικόλαος Χόντος με θέμα: «Essays In Financial Contagion».(Σε αναστολή φοίτησης)
-
Δημήτριος Κουτσουρούπας με θέμα: «Λογιστικές μεταβολές που θα επέλθουν λόγω μελέτης 100 βιώσιμων πόλεων».
-
Ηλίας Κουρκουτάς με θέμα: «Αναλύοντας την σχολική επίδοση των Ελλήνων μαθητών στο διαγωνισμό Pisa με χρήση μεικτών μοντέλων. Μια μέθοδος πολυεπίπεδης ποσοστιαίας Παλινδρόμησης».
-
Δημήτριος Τσικερδής με θέμα: «Παράγοντες που επηρεάζουν την χρήση γενόσημων φαρμάκων από ασθενείς με χρόνια νοσήματα.
-
Βασιλική Μπακαγιάννη με θέμα: «Εξελίξεις γύρω από την Ευρωπαϊκή μετάβαση στην πράσινη οικονομία και την ενεργειακή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής συνοχής και των εξωγενών παραγόντων στην επίτευξη του εγχειρήματος».
-
Αλεξία Λυμπέρη με θέμα: «Οικονομική ανισότητα, κατανομή εισοδήματος, φτώχεια και επίπεδο διαβίωσης στα χρόνια της πανδημίας Covid-19 στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
-
Χριστοφίλη Φιλιππάκου με θέμα: «Οι αναπαραστάσεις και ο ρόλος τους στη μαθηματική εκπαίδευση».
-
Ισμήνη Σιγανού με θέμα: «Οικονομικοί παράγοντες απόδοσης και κερδοφορίας νεοφυών επιχειρήσεων που συνδέονται με την εξαγορά τους».
-
Παναγιώτης Κιουλεπόγλου με θέμα: «Revisting Accident-Related Cost In Aviation: Developing A Preventing Strategy Through Identifivation Of Reporting Culture Barriers Of Greek Pilots».
-
Μενέλαος Τσιμογιάννης με θέμα: «Χρηματοοικονομικός εγγραμματισμός των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και χρηματοοικονομική εκπαίδευση στην Ελλάδα».
-
Γεωργία Αντωνοπούλου με θέμα: «Ο ρόλος του εσωτερικού ελέγχου και η σχέση του με την διαχείριση κινδύνου στην οικονομική αποδοτικότητα στο Δημόσιο Τομέα».
-
Αικατερίνη Αρβανίτη με θέμα: «Βιώσιμη χρηματοδότηση: Στρατηγική Διαχείριση επιχειρήσεων και βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη».
-
Μαρία - Αγγέλα Κορμάζου με θέμα: «Εξελίξεις που επηρεάζουν την εργασία στο χρηματοπιστωτικό κλάδο και ο ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης».
-
Ιωάννης Κωστόπουλος με θέμα: «Η αποτελεσματικότητα της Διοίκησης Κόστους στο Δημόσιο Τομέα: Μια Μελέτη Περίπτωσης στην Ελληνική Αστυνομία».
Ενημερωμένο:
Νοεμβρίου