ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δηλώσεις Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου ακαδ. έτους 2021-2122

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΑΠΟ 11-10-2021 ΕΩΣ 24-10-2021 ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην δήλωση μαθημάτων αφού για να εξεταστούν σε αυτά  οι φοιτητές θα πρέπει να τα έχουν καταχωρήσει στις δηλώσεις τους.

Συνιστάται λοιπόν στους φοιτητές να ελέγχουν την ορθότητά της δήλωσής τους μετά την υποβολή της  ώστε να προβαίνουν στις διορθώσεις έγκαιρα.

*Οι νεοεισαχθέντες φοιτητές εξετάζονται μόνο στα μαθήματα του Α΄ εξαμήνου σπουδών και δεν χρειάζεται να υποβάλουν οι ίδιοι δήλωση μαθημάτων αφού αυτό θα γίνει αυτόματα από το ΤΜΗΜΑ. Από τα επόμενα εξάμηνα όμως οι ίδιοι οι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλουν τις δηλώσεις μαθημάτων ηλεκτρονικά (Φεβρουάριο & Σεπτέμβριο κάθε ακαδημαϊκού έτους).

  • Σημειώνεταιότι κατά την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου επαναλαμβάνονται τα μαθήματα στα οποία ο φοιτητής δεν προσήλθε ή δεν πέτυχε στις εξετάσεις του ακ.   έτους που διανύθηκε και μόνο
  • ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ(Α΄, Γ΄, Ε΄, και Ζ΄) ΕΝΩ ΣΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΥΓΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ(Β΄, Δ΄ και ΣΤ΄).

Σημ. Σε ενδεχόμενη αλλαγή των διδασκόμενων μαθημάτων θα δοθεί στους φοιτητές χρονικό διάστημα τροποποίησης των δηλώσεών τους και το οποίο θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του τμήματος.

ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ στο mitroo@us.uop.gr