ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

4ημερο δωρεάν σεμινάριο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας

Για τους φοιτητές/τις φοιτήτριες που ολοκληρώνουν τις σπουδές τους και αναζητούν το επόμενο βήμα τους, το πρόγραμμα STARTAB προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής σε δωρεάν σεμινάρια επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Η δήλωση συμμετοχής πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, με συμπλήρωση της σχετικής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Το επόμενο 4ήμερο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 27-30/3/2023 και η συμμετοχή σε αυτό θα γίνει online (μέσω zoom meeting). Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας, παρακαλούμε να επιλέξετε στο πεδίο 9 την τιμή “Έμαθες για το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας STARTAB: – I learned about the STARTAB Programme from” την τιμή “Other” και στο πλαίσιο κειμένου που θα εμφανιστεί αμέσως από κάτω, να εισάγετε “Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου”.

Για αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους οργανισμούς που το υλοποιούν και το υποστηρίζουν και λοιπές λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στη διεύθυνση https://startab.gr/ ή τη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/GRSTARTAB/, ενώ οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι αναρτημένοι στη σελίδα https://startab.gr/terms-conditions/.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
Αθανάσιος Κριεμάδης
Καθηγητής

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
Κώστας Βασιλάκης
Καθηγητής

Σχετική ανακοίνωση στον ιστοχώρο της Επιτροπής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας: https://iec.uop.gr/announces/startab-entrepreneurship-and-innovation-seminars-march-2023