ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ EUNICE EUROPEAN UNIVERSITY – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ)

Αγαπητές/οί φοιτήτριες/φοιτητές,

Με το παρόν, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΠΑ.ΠΕΛ.) στη Συμμαχία για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο EUNICE, σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε, χωρίς δίδακτρα, επιλεγμένα διεπιστημονικά μαθήματα υψηλού επιπέδου που προσφέρονται από τα δέκα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια* που συμμετέχουν στη Συμμαχία.

Μέσα από έναν μεγάλο κατάλογο 50 μαθημάτων, τα οποία εντάσσονται σε 7 ευρείες θεματικές, έχετε την εξαιρετική ευκαιρία να επιλέξετε για δωρεάν παρακολούθηση στα αγγλικά ή σε άλλες γλώσσες και με διαφορετικές μορφές διδασκαλίας (online με σύγχρονη ή ασύγχρονη διδασκαλία) τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν, λαμβάνοντας τις αντίστοιχες μονάδες ECTS (όπως αναγράφονται σε κάθε μάθημα). Οι θεματικές των μαθημάτων είναι:

  • Soft Skills & Global Competences
  • Information Technology (IT) & Smart Cities
  • Health Care
  • History & Social Sciences
  • Sustainable Development
  • Engineering: Energy, Transport/Mobility, Environment
  • Languages

Το ΠΑ.ΠΕΛ. συμμετέχει στο πρόγραμμα προσφέροντας τέσσερα μαθήματα, τα οποία είναι: Introduction to Intercultural Communication in Business & Politics, Digital Signal ProcessingFrom Basic to Advanced, Topics on European Studies και Topics on International Studies.

Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε ένα ή περισσότερα από τα προσφερόμενα μαθήματα και να επωφεληθείτε από τον εμπλουτισμό των γνώσεων σας με τη βοήθεια καταρτισμένων διδασκόντων από διαφορετικά ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, μπορείτε να βρείτε τον πλήρη κατάλογο μαθημάτων, να αναζητήσετε τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια παρακολούθησης στους αντίστοιχους οδηγούς σπουδών και να κάνετε αίτηση για κάθε μάθημα που σας ενδιαφέρει στο σχετικό πεδίο «Apply Now» κάθε μαθήματος από το site του EUNICE. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.  Σημειώνεται ότι για τα περισσότερα μαθήματα ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, επομένως συνιστάται η έγκαιρη αναζήτηση και δέσμευση μιας θέσης.

 

* Πανεπιστήμια Συμμαχίας EUNICE

Poznan University of Technology (Poland)

Brandenburg University of Technology (Germany)

University of Cantabria (Spain)

University of Mons (Belgium)

University of Catania (Italy)

Université Polytechnique HAUTS-DE-FRANCE (France)

University of Vaasa (Finland)

University of Karlstad (Sweden)

University of the Peloponnese (Greece)

The Polytechnic Institute of Viseu (Portugal)