ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2021-22

Γνωστοποιείται σε όλους τους φοιτητές του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ότι οι δηλώσεις μαθημάτων για το Εαρινό Εξάμηνο Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 θα διαρκέσουν από 23-2-2022 έως 11-03-2022 μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας και σύμφωνα  με το πρόγραμμα σπουδών τους(πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του τμήματος).

Επισημαίνεται επίσης  ότι:

  1. οι φοιτητές του Πανεπιστημιακού Προγράμματος Σπουδών δεν μπορούν να δηλώσουν μαθήματα μεγαλύτερου εξαμήνου από αυτό  που διανύουν ενώ το όριο ωρών που μπορούν να δηλώσουν είναι  έως 24 ώρες.
  2. Οι φοιτητές που παρακολουθούν Πρόγραμμα σπουδών ΤΕΙ μπορούν να δηλώσουν έως 40 ώρες.

 

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην δήλωση μαθημάτων αφού για να εξεταστούν σε αυτά  οι φοιτητές θα πρέπει να τα έχουν καταχωρήσει στις δηλώσεις τους.

Συνιστάται λοιπόν στους φοιτητές να ελέγχουν την ορθότητά της δήλωσής τους μετά την υποβολή της  ώστε να προβαίνουν στις διορθώσεις έγκαιρα.

 

Σημειώνεται ότι κατά την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου επαναλαμβάνονται τα μαθήματα στα οποία ο φοιτητής δεν προσήλθε ή δεν πέτυχε στις εξετάσεις και τα οποία τα έχει επιλέξει στην δήλωση μαθημάτων  του ακ. ε τ.  έτους που διανύθηκε και μόνο.

Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε στείλετε μήνυμα στο chrime@go.uop.gr

 

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ:   ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΥΓΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ(Β΄, Δ΄ και ΣΤ΄).