ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δηλώσεις Εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

Γνωστοποιείται στους φοιτητές του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ότι οι δηλώσεις μαθημάτων για το Εαρινό Εξάμηνο Ακαδημαϊκού Έτους 2023-2024 θα διαρκέσουν από 21-02-2024 έως 12-03-2024 μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας και σύμφωνα  με το πρόγραμμα σπουδών τους(πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του τμήματος).

Επισημαίνεται επίσης  ότι:

  1. οι φοιτητές του Πανεπιστημιακού Προγράμματος Σπουδών δεν μπορούν να δηλώσουν μαθήματα μεγαλύτερου εξαμήνου από αυτό  που διανύουν ενώ το όριο ωρών που μπορούν να δηλώσουν είναι  έως 24 ώρες.
  2. Οι φοιτητές που παρακολουθούν Πρόγραμμα σπουδών ΤΕΙ μπορούν να δηλώσουν χωρίς περιορισμό .

 

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην δήλωση μαθημάτων αφού για να εξεταστούν σε αυτά  οι φοιτητές θα πρέπει να τα έχουν καταχωρήσει στις δηλώσεις τους.

Συνιστάται λοιπόν στους φοιτητές να ελέγχουν την ορθότητά της δήλωσής τους μετά την υποβολή της  ώστε να προβαίνουν στις διορθώσεις έγκαιρα.

Σημειώνεται ότι κατά την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου επαναλαμβάνονται τα μαθήματα στα οποία ο φοιτητής δεν προσήλθε ή δεν πέτυχε στις εξετάσεις και τα οποία τα έχει επιλέξει στην δήλωση μαθημάτων  του ακαδημαϊκού   έτους που διανύθηκε και μόνο.

Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε στείλετε μήνυμα στο chrime@go.uop.gr

Επίσης λαμβάνετε υπόψη τους κανόνες λήψης πτυχίου που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του τμήματος στην ενότητα φοιτητικά

 

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ:   ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΥΓΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ.

 

εκ της Γραμματείας